El Joventut Sant Pere Màrtir se suma a ‘Tots Som un Batec’

El Joventut Sant Pere Màrtir ha sumat a participar a la campanya `Tots som un batec’, una iniciativa que busca cardioprotegir tot el futbol i futbol sala català. El president de l’FCF, Joan Soteras, ha fet el lliurament d’un desfibril·lador al president del club Josep Coromina.


Joan Soteras, president de la Federació Catalana: “Molt content que gràcies als nostres patrocinadors doncs puguem cardioprotegir tots els pavellons i camps de futbol de tot Catalunya que encara no estiguin cardioprotegits.”

L’acte ha tingut lloc al Camp de Futbol Pla de Dalt d’Olot i ha comptat amb la presència de el vicepresident de la federació i delegat de Girona, Jordi Bonet. Així com l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, que ha valorat molt positivament l’entrega del desfibril·lador.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “El Joventut Sant Pere Màrtir és un club important per la ciutat d’Olot que fa molts i molts anys que té moltes fitxes i treballa amb els joves. I aquesta campanya de la Federació catalana de futbol amb el suport de Fundació La Caixa, de la fundació d’en Messi, amb empreses col·laboradores, etc.  Doncs fer arribar aquests desfibril·ladors en els clubs i donar aquesta tranquil·litat que si algun jove amb un problema cardíac no detectat doncs en un entrenament podrà ser atès i se li salvarà la vida. Penso que és una molt bona notícia, per tant tot l’agraïment a aquesta iniciativa i campanya.”

La campanya incideix en el foment de la pràctica esportiva amateur segura i saludable per tal de protegir la salut dels federats i federades. Des del club celebren la incorporació a la iniciativa ‘Tots Som un Batec´

Josep Coromina, president del Sant Pere Màtir: “L’opinió no pot ser més que positiva, per dues raons. Primera per l’atenció mèdica immediata que pot tenir qualsevol usuari de les instal·lacions sigui jugador o espectador. I segona perquè augmentem la seguretat de la població general en aquests temps de covid que hem de tenir les mesures oportunes.”

La campanya té una inversió de 200.000 euros per al de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions esportives.

x