Els alumnes amb millor nota a les PAU, reconeguts per l’Ajuntament

El consistori olotí volia retre un petit homenatge no només als dos alumnes amb millor qualificació de cadascun dels quatre centres educatius que imparteixen batxillerat a la ciutat, sinó també a les seves famílies, que han estat una part clau en el transcurs d’assoliment d’aquesta fita.


Mariona Camps, regidora d’Educació Aj. d’Olot: “Els hi heu donat suport en els pitjors moments, els heu animat i els heu escoltat sempre”.

Els alumnes, de fet, agraïen també a les seves famílies tot el procés d’acompanyament.

Sunna-Miwa Anderson, alumna: “Un reconeixement des de l’exterior és un premi per tot l’esforç que hem fet. Agraim també a les famílies que ens hagin acompanyat en tot el procés i que siguin avui aquí”. 

L’alcalde Pep Berga es va sumar al reconeixement i als elogis cap a l’esforç i dedicació dels alumnes, i els va traslladar una petició que ell mateix va definit entre cometes com a una mica “egoista”.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “M’agradaria que després d’estudiar, us quedéssiu aquí i poséssiu tot aquest talent en benefici la nostra ciutat”.

Llibertat Beà, Laura Bartrina, Nerea Aviñó, Sunna-Miwa Anderson, Clara Martínez, Júlia Haro, Aina Verdaguer i Xu Yao Chen van ser els alumnes reconeguts. Els que van poder-hi ser presents van signar el llibre d’honor de la ciutat i van rebre un certificat d’acreditació del reconeixement i una insígnia d’Olot en forma d’ala.