Judit Neddermann obre la primera edició del festival Vallviva de la Vall d’en Bas

La pluja ha donat treva i Judit Nedderman ha estat la primera en pujar a l’escenari del festival Vallviva de la Vall d’en Bas. La cantautora de Vilassar ha presentat al públic garrotxí el seu nou disc Aire, un treball produït amb Alejandro Sanz, que manté la fusió de sons que caracteritza la seva música i inclou, per primera vegada, temes en castellà.


Mil espectadors, el màxim marcat a la finca de Les Brides, han gaudit dels concerts del primer vespre de Vallviva, que ha començat amb totes les entrades venudes i un canvi d’última hora: la baixa de Jorge Drexler i la incorporació de Maria Arnal i Marcel Bagés.

Aquest vespre, Manel, Coco Jean and The Tonics i el garrotxí Massa entre d’altres, tanquen la primera edició d’un festival nascut en plena pandèmia, els beneficis del qual es destinaran a la investigació del càncer infantil, a través de la Fundació Albert Bosch.