Kilian Villaverde i Albert Torra arriben convençuts de ser importants a la UE Olot la propera temporada

La benvinguda del vicepresident esportiu de l’Olot no podia ser més motivadora per a Kilian Villaverde.


Dionís Cros, vicepresident esportiu UE Olot: “Els jugadors que surten d’aquí, acostumen a anar més amunt. És una oportunitat de créixer”.

I és que precisament per això Kilian ha triat l’Olot, pel projecte i per ambició de fer alguna cosa gran.

Kilian Villaverde, jugador UE Olot: “Tenia altres ofertes, però quan em va trucar l’Olot sabia que acabaria aquí. Estic acostumat a lluitar per pujar i volia fer el pas”.

L’atacant ve per ambicionar amb l’ascens i per ser determinant de mig del camp cap endavant. El seu desequilibri, els gols i les assistències que se li presumeixen l’haurien de fer ser clau als esquemes d’Albert Carbó.

L’altra cara nova que vam poder veure ahir de vermell va ser la d’Albert Torra. Un porter que es defineix a ell mateix d’aquesta manera:

Albert Torra, jugador UE Olot: “Sóc atrevit i m’agrada jugar amb els peus, sortir de l’àrea de tant en tant. Em considero valent dins del camp i vinc molt il·lusionat”.

Atreviment, desequilibri, valentia i ambició, és el que es desprèn de dos futbolistes que volen traslladar la seva actitud a la resta de l’equip.

Héctor Simón penja les botes i entrenarà al Peralada el curs vinent

Qui no serà la temporada que ve al club és Héctor Simón, que penja les botes i serà el primer entrenador del Peralada, de Tercera Divisió i rival de l’Olot aquesta temporada. Simón s’acomiadava avui en una  roda de premsa a l’Estadi que l’ha vist jugar les darreres set temporades.