La primera edició del festival Vallviva deixa molt bones sensacions

El festival Vallviva ha acabat la seva primera edició amb una valoració molt positiva. Un festival que ha durat 48 hores, però que ja es va iniciar amb les entrades exhaurides i que malgrat els entrebancs i la situació pandèmica, ha tingut un gran èxit.


Eudald Morera, responsable del Vallviva 2021: “Emoció, il·lusió, agraïment, satisfacció màxima. No podia ser l’altra manera. La societat garrotxina, les empreses, la gent ha contribuït, ha col·laborat, s’ha bolcat. I jo estic especialment agraït a tothom i estic molt satisfet de veure la gent que s’ho passa bé. La gent ha un trobat un indret en el qual ja estem pensant i somiant en la pròxima edició perquè estic segur que ha quallat i té futur.”

El festival d’estiu de la comarca s’ha emmarcat com “el festival dels sentits”, ja que els assistents podien gaudir de l’experiència activant tots els seus sentits: respirant en un entorn natural de gran bellesa,  escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals, tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca . I finalment, sentint el tacte de la natura, i visualitzant l’entorn.

Berta Espona:”Bé doncs és un festival que ens feia molta gràcia, de què es faci un festival aquí a la comarca, a la terra. I poder gaudir d’aquest entorn tan fantàstic, que de fet no ens imaginàvem que fos així de bonic.”

Un festival solidari, ja que els beneficis s’entregaran a la Fundació Albert Bosch d’oncologia pediàtrica, que s’ha ubicat en un entorn idíl·lic, la finca les Brides al municipi de la Vall d’en Bas.