El festival Vallviva acaba a ritme dels Manel

Vallviva, el festival dels sentits, ha fet sonar el grup català Manel a la Vall d’en Bas. Un concert que ha atrapat a públic de totes les edats i que ha ensenyat un repertori molt variat que comprenia tota la seva discografia.

El festival Vallviva de la Vall d’en Bas ha portat al grup Manel. Un referent de música catalana que combina tradició i electrònica i, amplia les fronteres més enllà del pop. Un concert amb un repertori molt variat on hi ha hagut una mostra de tota la seva discografia.

Un espectacle molt atractiu on la combinació de música, llum i color han atrapat al públic. Amb 1000 entrades per dia, els espectadors han pogut gaudir de Manel en aquest entorn idíl·lic situat a la finca les Brides, al municipi de la Vall d’en Bas. El responsable i organitzador del Vallviva 2021, Eduard Morera, remarca què han buscat una proposta musical molt completa on el grup Manel culmina l’escenari principal del Vallviva de la millor forma.

Eudald Morera, responsable del Vallviva 2021: “Ens han presentat una proposta equil·librada des del punt de vista d’artistes internacionals, nacionals i locals. Volem promocionar a gent de la casa, gent del país i volem ser un referent. I per ser un referent hem d’anar a buscar els millors artistes possibles.”

Els beneficis del festival aniran destinats la Fundació A. Bosch de NOEL, pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

x