Els aires del sud arriben al Planestiueja’t amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries han ensenyat el treball anomenat ‘Viatge de Buda’ al Planestiueja’t. Els tortosins han estat els protagonistes del quart cap de setmana del Festival a Les Planes d’Hostoles. Una formació musical que defensa la cançó tradicional i el teatre popular.


Arturo Galla, cantant i intèrpret de Quico el Célio: “Un grup de música que utilitza estètica de tradició. Fem música Folk, la música popular, la música popular de les terres de l’Ebre, del sud de Catalunya. És una música diferent, és un aire nou fandango, jota, bolero, etc. Aires del sud del país que estem intentant donar a conèixer arreu de Catalunya.”

Un grup que repeteix al Planestiueja’t pel seu gran èxit i que busca el punt de música popular del cartell del festival.

Eduard Llorà: Alcalde Les Planes d’Hostoles: Aquest és un grup que nosaltres el primer any buscàvem que fos un festival eclèctic, que hi hagués concerts diferents. Va sortir el tema de buscar música tradicional del país i el primer nom que ens va venir al cap va ser Quico el Célio. I la veritat que aquest any teníem ganes de repetir algun grup que ja hagués vingut el primer any.”

Els espectadors han gaudit d’aquest espectacle i han celebrat que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries hagin tornat a les Planes d’Hostoles per contagiar aquest ambient festiu.

 

 

 

x