Ascens a Primera Catalana de l’equip de waterpolo del CN Olot

L’equip de waterpolo del club natació Olot ha viscut un partit de tornada molt emocionant contra el santa Eulàlia. Un èxit de l’equip de waterpolo del CN Olot molt històric, ja que permetrà al club pujar a Primera Catalana la pròxima temporada. Amb un resultat de 9 a 6 el CN Olot s’ha posat per davant del seu contrincant.


Jan Ibern, entrenador CN Olot: “Semblava que no havia d’arribar mai després d’un mes molt llarg i la veritat és que estic molt content, molt orgullós però molt cansat. Molt content i orgullós per aquest equip.

Avui ha estat el partit de tornada, han jugat a casa després de guanyar ahir per 13 a 6 en l’anada.  Una victòria que els permetia anar més tranquils al partit jugat a casa. Malgrat això hi ha hagut nervis però molt ben portats.

Biel Segura, jugador del CN Olot: “És el resultat que tots esperàvem, que tots volíem però sabíem que seria dur. A més dos partits en un cap de setmana d’aquesta intensitat físicament i mentalment és esgotador però les ganes, l’emoció de jugar a casa amb una grada així és millor que el cansament, que els nervis i que tot.”

Un partit molt històric pel club que s’encarava amb molta il·lusió i ganes. Tal com explica Jan Ibern, entrenador del CN Olot, ara toca descansar i després preparar la pròxima temporada amb esforç i entrenament.

Jan Ibern, entrenador CN Olot:“Hem aconseguit un objectiu molt maco, arribar a Primera Catalana després de molts anys on l’Olot estava a segona. I saben que a partir d’ara tenen un més de descans i després toca treballar de valent, ficar canya. Estar a primera és molt dur però ho saben, estan mentalitzats.”

El duel s’havia ajornat fins a tres cops per diversos motius, però finalment el bon joc de l’equip de waterpolo del club natació Olot els ha permès demostrar que es mereixen estar a primera catalana l’any que ve.