Can Trona acull una segona sessió informativa sobre Indústria 4.0 als polígons industrials

La Indústria 4.0 implica la promesa d’una nova revolució que combina tècniques avançades de producció i operacions amb tecnologies intel·ligents que s’integren en les organitzacions, les persones i els actius. Aquesta revolució està marcada per l’aparició de noves tecnologies com la robòtica, l’analítica, la intel·ligència artificial, les tecnologies cognitives o la nanotecnologia.


Seguint amb el projecte Experiències Innovadores als Polígons de la Garrotxa, l’Ajuntament de La Vall d’en Bas i DinàmiG van organitzar la segona sessió participativa entre empreses dels polígons i àrees industrials del municipi. La ponència, anomenada ‘Indústria 4.0 tecnologia i robòtica: Què és? Com pot millorar la productivitat?’ va comptar amb la participació de Carles Soler, consultor i director de Casiopea, per parlar sobre Indústria 4.0 i la seva implementació a petita escala en les empreses industrials.

La primera de les xerrades, que també es va realitzar a Can Trona, va tractar sobre l’economia Circular amb la ponència de Silvia Solanellas, directora de de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya. Totes dues ponències, tenien com punt en comú acostar punts de vista entre empreses, compartir problemes, reptes i solucions, tot plegat amb l’objectiu de construir una base per a futures organitzacions associatives, grups de treball o fòrums empresarials.