Hèctor Simón penja les botes a la Garrotxa per iniciar una nova etapa com a tècnic

Hèctor Simón serà el proper entrenador del Peralada el curs que ve a Tercera Federació. Tot un mite de la Unió Esportiva Olot que s’acomiada i serà rival del club garrotxí aquesta temporada.


Hèctor Simón, entrenador del CF Peralada: Han estat 30 anys darrera de la pilota. He passat bons i mals moments, però tots m’han ajudat a forjar la meva persona.

Joan Agustí, president UE Olot: Marxa un dels grans jugadors de la història del club. El jugador amb més partits a Segona B que ens ha acompanyat durant set temporades en l’última dècada.

El llançanenc entrenarà al conjunt xampanyer la propera temporada després d’haver tingut sobre la taula la possibilitat d’entrar en la darrera selecció per decidir el nou tècnic. En aquell moment Simón no tenia disponibilitat laboral i no sabia encara com evolucionaria la greu lesió que l’havia allunyat dels terrenys de joc. L’escollit va ser Albert Carbó, i amb el pas de les setmanes Hèctor Simón es veia obligat a deixar de jugar a futbol. L’oferta del Peralada li va anar com anell al dit.

Tot i així, Des del club no li tanquen cap porta i l’acte de comiat va servir perquè uns i altres mostressin la seva intenció de tornar a ajuntar els seus camins en un futur.

Hèctor Simón, doncs, penja les botes i comença a caminar com a entrenador. la propera vegada que entri en aquest estadi en partit oficial ho farà per entrenar l’equip visitant.