Les Preses estrena una nova pàgina web d’informació turística

Les Preses vol posicionar-se com a punt d’atracció turística a la Garrotxa. Per això ha impulsat una sèrie d’accions de promoció dels espais d’interès i l’activitat econòmica del municipi. La primera és una nova pàgina web, turisme.lespreses.cat, enfocada sobretot als visitants, però que també ha de servir per donar a conèixer empreses, restaurants i botigues del poble.


Lluís Guillaumes, tinent d’alcalde de les Preses: “És una web dinàmica que l’hem de fer entre tots, a mida del que vulguem la gent de les Preses. Els restaurants hi han de ser, però potser també la botiga del pa, la peixateria… el que volem és que les Preses sigui dinàmica i estigui en línia del que és aquesta comarca, una comarca que tothom vol visitar. “

La pàgina inclou algunes de les rutes que es poden fer a les Preses, així com els allotjaments i els restaurants de què disposa, amb un format molt visual. Juntament amb la guia del Parc de Pedra Tosca i el catàleg de camins, són accions de promoció que s’han pogut fer gràcies a les subvencions del Parc Natural de la Zona Volcànica i el Consell Comarcal de la Garrotxa.