Arriben a la UE Olot els gols d’Arranz i la joventut d’Ot Serrano; Kilian Grant fitxa per l’Avilés

La Unió Esportiva Olot ha oficialitzat aquesta tarda el fitxatge del davanter Sergi Arranz, procedent del Terrassa. Arranz és un dels màxims golejadors de Tercera en les darreres temporades i ha sumat prop d’una cinquantena de gols amb l’equip del Vallès Occidental en els darrers tres cursos. Nascut a Figueres, fa 31 anys, ja havia sonat per venir a Olot fa uns mesos. Arranz ha jugat anteriorment, també, al Peralada, el Cerdanyola, i a l’Horta, entre altres equips abans d’arribar al Terrassa. Sergi Arranz arriba a Olot, on és cridat a ser un dels jugadors que aporti més atac i més gols al nou projecte liderat per Albert Carbó.


Ot Serrano, per reforçar el centre del camp

L’Olot també ha fet oficial l’arribada procedent del Sants d’Ot Serrano, un migcampista de perfil organitzador de només 19 ansy que arriba procedent del Sants. Serà la segona temporada del barceoní a Tercera. Amb residència a Les Planes d’Hostoles, Serrano serà presentat aquesta tarda (17.00) a l’Estadi Municipal.

Foto: UE Olot