El festival Ésdansa 2021 aposta per la presencialitat en la mesura del possible

El festival Ésdansa comença a engegar els motors per a preparar la 39a edició que tindrà lloc del dimecres 25 al diumenge 29 d’agost. Una edició que malgrat que el COVID-19 manté totes les seves línies de treball com són les propostes d’exhibició, formació, divulgació i creació. I en la mesura del possible, la participació.


Els dos itineraris d’enguany són el de Manuel Cubeles. Per tal de commemorar la figura de l’etnocoreògraf i sumar-se a l’Any Manuel Cubeles organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També l’itinerari de dansa i paisatge, tot un clàssic que ofereix escenaris naturals per als espectacles. I finalment, el Campus Ésdansa torna a apostar de manera ferma per la formació en viu. Es vertebra a partir del Petit Ésdansa’T per a infants de 6 a 14 anys i l´Ésdansa’T que ofereix 9 tallers per a adults.

Núria Feixas és la directora del festival Ésdansa: “La formació està limitada a 30 persones en un espai gra, en què cada ballador té el seu espai personal i es fa amb mascareta. Per tant garantint totes les mesures de seguretat perquè sigui segur aquesta formació. Ho vam fer l’any passat, va anar molt bé i per tant hem seguit apostant per aquesta presencialitat. Perquè la dansa per ser ballada ha de ser de manera presencial.”

A partir del 26 de juliol es posaran a la venda els espectacles de pagament i alguns dels espectacles, tot i ser gratuïts caldrà fer una reserva prèvia a través del web www.esdansa.cat

x