El CN Castellfollit i el CN Besalú tornen a competir més d’un any després en una exitosa Copa Pirineus

Ha tornat la competició. Els joves nedadors i nedadores de la base garrotxina tenien una cita molt important per a ells a la Copa Pirineus en la seva aturada a Castellfollit de la Roca. Nervis i moltes ganes de tornar a lluitar per les primeres posicions després de més d’un any sense poder competir en piscina descoberta.


Pere Vila, president CN Castellfollit: “Alguns porten un any i mig esperant per poder competir, per a ells és molt important, sigui quin sigui el resultat. Els nens i nenes són els qui han aguantat els clubs en aquest moments tant complicats i els ho devíem”.

Quatre clubs participaven a l’edició d’enguany. Besalú, Castellfollit, Flaçà i La Jonquera ho havien organitzat tot per poder tornar a competir, en una jornada on el més important no era el resultat o el guanyador de l’edició, sinó que era el simple fet d’organitzar tot el torneig per demostrar que els clubs segueixen vius.

Desenes de nedadors van gaudir d’una jornada assolellada on només els va faltar la presència dels seus pares, mares i familiars a la piscina, on no podien entrar per seguretat sanitària.

Tornava doncs, la competició, en el que només ha de ser un primer pas cap al retorn a la normalitat.