L’artista garrotxí Antoni Carrera exposa a l’ExpoMetro de Mònaco

Sota el títol de `Mediterrani´ Antoni Carrera ha exposat la seva obra a Mònaco al costat d’altres artistes internacionals. Una mostra que destaca per la seva originalitat, una obra treballada amb daurats que la feia brillar quan li tocava la llum del sol. Fet que va deixar sorpresos al públic.


Antoni Carrera, artista: “Arran de l’exposició i mostra que vaig fer al metro de Berlín he estat seleccionat per anar a la mostra que s’ha fet del 29 de juny al 5 de juliol al principat de Mònaco. I he presentat una obra en la qual el primer cop he treballat amb acrílics i daurats per tal d’aprofitar el sol mediterrani. Ha estat una exposició molt bona on hem pogut presentar unes obres de qualitat.”

Ara toca explorar nous horitzons i països. Concretament, França on es podran veure més obres de l’artista.

Antoni Carrera, artista: “Ara tot el mes de juliol i el mes d’agost estaré en una mostra internacional de 200 artistes de tot el món que es fa a Avinyó. És una mostra de carrer que les persones mentre passegen poden veure les obres de tots els artistes”.

Destacant l’originalitat del seu treball, Antoni Carreres segueix fent obres que encurioseixen al públic pels seus colors i contrastos.