Eloi Amagat es queda a la UE Olot, que presenta Ot Serrano i Moha Abouhafs

Eloi Amagat es queda. El migcampista gironí fa una aposta per l’Olot i, a més, amplia el seu contracte amb el club garrotxí fins al 2023. Amagat comptava amb alguna oferta de fins a dues categories més però ha decidit quedar-se al club per intentar tornar a la Segona Federació.


A més de la veterania d’Eloi, la medul·lar de l’equip d’Albert Carbó comptarà amb la joventut d’Ot Serrano, que arriba amb ambició i amb ganes de guanyar-se un lloc a l’equip amb només 19 anys.

Qui ja coneix la casa és Moha, mitjapunta olotí que ja va estar en dinàmica del primer equip a Segona B. Retorna des del Banyoles per ser important a la vessant creativa de l’equip tot i la seva joventut.

La Unió Esportiva Olot també ha anunciat en les darreres hores els partits que disputarà durant la pretemporada. Els amistosos començaran el 3 d’agost contra el Barça B i acabaran el 28 del mateix mes contra l’Europa. Els olotins tornaran a jugar contra el l’Escala, com ja és costum cada estiu, i disputaran un cop més el torneig de l’Estany.