Gemma Humet obre dijous al vespre una festa major de Sant Jaume de Llierca amb prioritat pels veïns i veïnes del poble

La cantant Gemma Humet obre dijous al vespre la festa major de Sant Jaume de Llierca. El seu és el primer nom d’un cartell farcit de grans figures del panorama musical català, majoritàriament de dones artistes. Fins diumenge també hi seran Beth, les Balkan Paradise Orchestra, Rock per Xics i Blaumut.


Lourdes Barrios, regidora Aj. Sant Jaume de Llierca: “Hem apostat per la qualitat, gaudir d’una qualitat cultural, tranquil·la i ben organitzada a la plaça, per això hem contractat els grups que hi ha”.

Si el temps ho permet, els concerts es faran a la plaça Major amb aforament limitat i entrada gratuïta pels veïns de Sant Jaume.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “Hem hagut de regular amb tiquets a la gent del poble, si hi ha algun sobrant que hagin quedat places, per la gent de fora. La gent de fora haurà de pagar una petita quantitat, perquè prioritzem els veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca”.   

Tot i que en un format adaptat a les normatives sociosanitàries, no faltaran tradicions com el concert de festa Major, enguany a càrrec de l’orquestra Meravella, o el ball de la faràndula, que es farà en format estàtic. Com ja es va fer l’any de la pandèmia, la festa acabarà amb focs artificials.