Molt més que futbol al Campus Llierca de Montagut

El Campus Llierca de Montagut acaba amb molt bones valoracions la seva primera edició. Malgrat que el principal esport és el futbol han presentat activitats molt diverses com jocs d’aigua, excursions i piscina.


Marcel Murcia, Responsable Campus Llierca: “Bàsicament això, no centrar-nos purament en el futbol i fer activitats divertides pels nens per aprofitar que hem estat tant de temps tancats per això de la pandèmia. Aprofitar al màxim tot el que el lloc ens ha ofert. I molt contents”

Amb una durada de tres setmanes i una mitjana d’uns 35 nens, els infants que hi ha participat asseguren que hi tornarien.

Anna Devesa: “Si perquè jo no havia jugat mai a futbol i he après més coses que mai no sabia, noms.

Martí Ferrer: “A mi m’ha agradat molt anar a Sant Aniol perquè feia molt de temps que no hi anava amb el meu pare ni amb ningú i em va agradar molt. Però també m’agrada anar a la piscina. “

Un Campus que s’ha hagut d’obrir camí en una època complicada pel que fa a les restriccions sanitàries. No obstant això, l’han pogut tirar endavant amb totes les mesures.

Marc Pujiula,  Responsable Campus Llierca: “L’any que ve ja hi haurà gent que ha vingut aquest any que ja ens coneixerà. Ja tindrem material comprat, hi haurà molta feina igualment, però la feina grossa l’hem fet aquest any. Que el gener ja vam començar a preparar-ho tot.”

Així doncs, des de l’organització aposten per seguir creixent com a casal per tal d’oferir als infants de la Vall de Llierca un estiu ben divertit.