‘D’aquí estant veig una estrella’ celebra des de divendres els seus 15 anys

Després d’un any d’aturada, Riudaura recupera el “D’aquí estant veig una estrella”, la proposta de música tradicional i popular. Tot i que serà una edició marcada encara per les restriccions, l’organització no ha volgut que perdi ni una mica de la seva essència, ja que enguany se celebra la 15a edició.


Els concerts començaran el dia 23 de juliol i tindran una durada de dos dies, sent la pista del Centre Cívic el seu escenari.

El divendres a les 10 del vespre, tindrà lloc la vetllada de cantadors que aquesta edició comptarà amb els Randellaires. El dia següent, dissabte i també a les 10 del vespre, tindrà lloc el tradicional concert on hi podrem sentir les propostes de Carles Belda amb Marc Serrats i Lo Pardal Roquer i podrem escoltar les cançons tradicionals amb el so de Jaume Arnella i Ferran Martínez.

Com és habitual, i sens dubte el que ha donat personalitat, autenticitat i que fa únic el concert “D’aquí estant veig una estrella” seran les intervencions dels propis riudaurencs i riudarenques.

Tot i que no cal fer reserva prèvia, les places són limitades i hi haurà control a l’entrada.