El Circ a la Plaça s’acaba amb entrades exhaurides en tots els espectacles

El circ a la Plaça ha recuperat aquest estiu la seva essència amb quatre espectacles de diferents tècniques de circ . Kolektivo Konika ha estat la companyia encarregada de clausurar la temporada amb l’espectacle `La punta de mi Nariz’ on cinc dones acròbates a través del llenguatge corporal i l’acrobàcia han deixat el públic sorprès.


Tena Busquets responsable arts escèniques Olot cultura: “Estem realment contents aquest any perquè hem pogut fer finalment una programació com la que es mereix la plaça. Que és aquests espectacles de gran format que l’any passat per culpa de la pandèmia i que moltes companyies internacionals i locals no vam poder tenir els seus espectacles a punt. I aquest any d’alguna manera hem recuperat l’esperit del circ a la plaça que és tenir grans aparells o trucs grans”

La programació del circ a la plaça d’enguany ha recuperat lleugerament la normalitat malgrat les restriccions d’aforament. Hi ha hagut companyies internacionals com la companyia francesa Bivouac que han pogut ensenyar grans aparells de circ al públic.

Tena Busquets responsable arts escèniques Olot cultura: “Penso que aquest any hem tingut una programació molt potent a la mida de la plaça. Ara només falta poder recuperar que tot el públic que normalment ve i puguem recuperar aquella plaça ben plena que fa que els artistes se sentin més importants i creixin.”

Des de l’organització ja comencen a planejar la pròxima edició de Circ a la Plaça perquè presenti estrenes d’espectacles de companyies locals i internacionals a la població garrotxina l’estiu 2022.

x