Josep Guix, portaveu PSC Olot: “Les obres a la c-66 van tard i s’han fet malament”

Les obres de la carretera C-66 entre Besalú i Serinyà són a punt d’acabar. Han estat uns treballs de molts mesos en una carretera molt transitada, ja que connecta Olot amb Banyoles i Girona. El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix, assegura ara que l’acabament de les obres va amb retard i es mostra molt crítica amb duresa tot el procediment i també amb el resultat final.


Josep Guix, portaveu PSC Olot: “Ja no volíem aquesta carretera tal i com l’han fet, volíem una autovia, com està planificada al Pla de Carreteres de la Generalitat. Són uns treballs que han comportat molts greuges. Vam demanar que els treballs més importants es fessin de nit i ho vam aconseguir. Ara el que volem és que acabin i obrin, que ja van amb retard”.

Guix creu que no s’ha tingut en compte als ciutadans ni als professionals del transport en el desenvolupament de les obres, i assegura que el resultat final no resol els problemes que hi havia en els darrers anys en aquesta via, com els accidents de trànsit.

x