Un Sergi Arranz ambiciós no defuig de les expectatives a la UE Olot, que comença la pretemporada amb la incorporació de Ferri López

Sergi Arranz ja llueix de vermell. El davanter no defuig de les expectatives generades i es mostra ambiciós de complir-les


Sergi Arranz, jugador UE Olot: “Crec que a la Garrotxa hi puce star molt bé, és el lloc ideal per mi”.

El nou killer de l’Olot vol seguir els passos de Carlos Martínez, que venia també del Terrassa o de Marc Mas, que van ser determinants en els dos ascensos de l’equip. Des del club no van amagar que feia temps que li anaven al darrera i creuen que ara arriba en l’edat ideal.

Dionís Cros, vicepresident esportiu UE Olot: “L’any passat ja el volíem fitxar però no va ser possible. Estem convençuts que arriba en una edat ideal”.

La il·lusió i les ganes d’aterrar a la Garrotxa es van accentuar per al figuerenc quan Albert Carbó va agafar les regnes de l’equip. Ex companys de vestidor al Peralada i amics, la seva bona relació ha estat clau per tancar un fitxatge de renom a la Unió Esportiva Olot.

Precisament Albert Carbó ha agafat aquest matí la paella pel mànec. El tècnic s’ha dirigit a l’equip per primera vegada. Avui l’Olot s’ha posat a treballar preparant la pretemporada a les instal·lacions de Royalverd, amb catorze jugadors del primer equip i set de juvenils.

Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: “Tots esperàvem que arribés aquest dia. Volem treballar i posar les bases per arribar al màxim de bé possible al 4-5 de setembre”.

I entre els integrants de la plantilla que s’ha posat avui a treballar per arribar bé a primers de setembre, una altra cara nova, la de Ferr López. Jugador de banda esquerra, polivalent i que necessitava fer ja el pas d’un filial cap a un primer equip amb objectius ambiciosos.

Ferran López, jugador UE Olot: “L’oferta de l’Olot va fer que no m’ho pensés dues vegades. Em motiva molt ser aquí i tenir l’objectiu de l’ascens”.

Amb Ferri ja són deu les cares noves de l’equip, en una plantilla que encara té forats per omplir.

Sergi Raset, director esportiu de la UE Olot: “L’avantatge d’estar a Tercera en el que el mercat es refereix és que no es tanca, no tenim pressa. Ara bé, sóc dels que, si ho veig clar, m’agrada anar per feina”.

Un dels que s’ha quedat és Albert Blázquez, que juntament amb Eloi, Batalla i Carles mas volen tornar d’on van baixar l’any passat. El capità no ho va dubtar ni un segon, i avui ha parlat clar sobre les baixes i les renovacions.

Albert Blázquez, capità UE Olot: “M’hauria agradat que es quedessin més jugadors i em va sorprendre que alguns marxessin, especialment els que són de per aquí, però tenen els seus motius i els que ens quedem tenim els nostres”.

És a l’Olot qui vol ser-hi, i enguany serà important fer grup i saber que l¡objectiu és quedar campió, amb humilitat però amb tota l’ambició del món.

x