La Festa Major de Begudà se celebra aquest cap de setmana adaptada a les restriccions

La festa major de Begudà se celebra els  propers 24 i 25 de juliol. Una festa que ha buscat adaptar-se a les restriccions per tal que petits i grans gaudeixin d’activitats molt diverses. S’iniciarà el dissabte amb el sopar popular, que per assistir-hi cal reservar taula. I posteriorment el grup Pep i Maria José i el DJ Laga animaran la nit.

Diumenge serà el torn de l’ofici solemne amb la coral Poligala, el Ball dels Capgrossos i, finalment, jocs infantils, castells inflables i el circuit de balance bikes. I per acabar la festa, sardanes a càrrec de la cobla Principal de Banyoles.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Tota la programació s’ha fet més austera que d’altres vegades pensant això, que hi hagi activitats per a tots els públics dins de les restriccions marcades. Estem a l’espera d’això, dins de la programació les que es poden mantenir, i si n’hi hagués alguna que no doncs es trauria.”

Una programació que malgrat que s’haurà d’adaptar a les restriccions farà que tots els assistents gaudeixin de la millor forma les activitats programades.

x