El Quartet Brossa celebra els seus 15 anys amb un concert a l’església de Sant Esteve d’en Bas

Des de la música clàssica fins a música tradicional, moderna, electrònica i contemporània. Aquesta transversalitat és la que caracteritza el Quartet Brossa, que dissabte va celebrar els 15 anys de la formació amb un concert en petit format a l’església de Sant Esteve d’en Bas.


Aleix Puig, violinista del Quartet Brossa: És un entorn meravellós amb una sonoritat fantàstica i un lloc perfecte per poder fer un concert del nostre format.

De fet, aquesta va ser la primera actuació de la formació per commemorar la primera quinzena d’anys des de l’aparició del grup. A més, Quartet Brossa va presentar el seu nou disc, que s’anomena Folkestral i que també serà mostrat a Sant Celoni, Sant Feliu de Guíxols o Ripollet.

Aleix Puig, violinista del Quartet Brossa: El concepte del nou disc intenta recollir les melodies de música clàssica que considerem que els seus compositors van robar a la cultura popular.

Uns autèntics Robin Hoods musicals que van deixar satisfets, i molt, a tots els assistents a l’església.