Riudaura viu una nit tradicional amb la vetllada ‘D’aquí estant veig una estrella’

15 anys i 15 edicions del festival ‘D’aquí estant veig una estrella. Un esdeveniment que va néixer amb la publicació del llibre que porta el nom del festival i que ha perseguit l’objectiu de fer vives les cançons que es cantaven a Riudaura a finals del s. XX. Enguany, es van convidar músics coneguts arreu del territori català, com ara Jaume Arnella i Carles Belda, i grups musicals del poble.


Pep García, grup de recerca folklòrica de la Garrotxa: Jo penso que el millor ha estat la sorpresa del propi festival. Els propis veïns del poble canten les cançons de tradició oral i això és clau.

Una pista del Centre Cívic que estava plena de gom a gom. De fet, al festival hi van participar una seixantena de persones.

Pep García, grup de recerca folklòrica de la Garrotxa: Penso que s’està rejovenint. S’ha recollit la torxa i l’important és que es puguin seguir compartint aquestes cançons.

L’acte va concloure amb un homenatge a l’autor del llibre ‘D’aquí estant veig una estrella’ i impulsor del concert, Pep Garcia, per la tasca feta durant tots aquests anys.

x