Scevola Ensemble ha portat la ‘Música al Parc´ amb ritmes folklòrics i urbans

Scevola Ensemble ha estat el trio encarregat de portar la `Música al Parc´ aquest cap de setmana. Amb l’olotina Carla González al contrabaix, han presentat l’espectacle Geografías, un concert ple de contrastos, ritmes folklòrics i urbans.

Carla González, contrabaix de Scevola Ensemble: “Doncs és un recorregut per diferents cançons de diferents cantants de Llatinoamèrica (Brasil, Cuba, Veneçuela…) passats pel filtre de la nostra formació que és peculiar dins de la música clàssica. Perquè aquestes cançons estan escrites només per guitarra sola i nosaltres les hem adornat”.

Enguany el cicle `Música al Parc´ està dedicat a la figura del músic Joan Tomàs i ofereix una programació de concerts de música clàssica i tradicional en un paratge magnífic, enmig del Parc Nou.

Carla González, contrabaix de Scevola Ensemble: “Per mi és un luxe com a Olotina venir aquí a tocar és un regal la veritat, el Parc és preciós.”

Cada diumenge a les 18:30h hi haurà un nou concert per descobrir, el pròxim 1 d’agost serà de la mà de Niu. Un trio format per  músic d’instruments de corda Francesc Tomàs i els seus dos fills Joan i Alba. El 8 d’agost serà el torn de les cançons populars de Jaume Arnella i Rafael Sala. El 25 d’agost d’Àngel Girona i Marc Busquets ens portaran el `Cançoner de la Garrotxa´. I, finalment s’acabarà el cicle de concerts amb Artur Blasco i Marién de Casimiro.