Lluís Amat ja exerceix com a nou director del servei de Medi Ambient a la Diputació de Girona

El batlle de la Vall d’En Bas s’ha estrenat com a director del servei  de Medi Ambient amb l’aprovació de la línia de subvencions per a l’establiment dels contractes agraris a l’entorn del massís de les Gavarres. Una coincidència en el seu primer dia que li ha fet especial il·lusió a Lluís Amat.


Els contractes agraris són instruments que tenen la voluntat de donar suport a pràctiques agràries que afavoreixin la biodiversitat, la generació de serveis ecosistèmics i la promoció d’un canvi de models de producció agrària cap a pràctiques més sostenibles, com l’agricultura integrada o ecològica.

Lluís Amat, director del servei de Medi Ambient a la Diputació de Girona: “És una línia que ja funciona en altres llocs i que, després de les Gavarres, es podria traslladar en altres punts del territori. M’ha fet especial il·lusió aquesta coincidència”.

Amat serà també a partir d’ara el portaveu d’ERC a la corporació, en una segona meitat de legislatura on la Diputació té molts reptes per endavant en el seu departament.