Delit, la nova App de gastronomia de la Garrotxa arribarà aquesta tardor.

La plataforma digital que agruparà tota la gastronomia de la Garrotxa ja té nom, Delit. Una aplicació on es podran trobar productors, comerços agroalimentaris, bars, restaurants i, fins i tot, experiències per gaudir de la gastronomia local. Més de 400 establiments formaran part d’aquest espai en línia aquesta tardor


Estanis Vayreda, regidor de promoció Aj. Olot: “I ens agradaria doncs la tercera setmana de novembre ser capaços de presentar aquesta aplicació. Que esperem que ja funcioni i que anirà acompanyada d’un servei de dinamització. No es quedarà només en una web quieta sinó que tindrem un servei de dinamització que el que farà és promoure aquests 400 establiments amb receptes, vídeos, tot el que se’ns pugui ocórrer.”

Amb l’objectiu de fomentar la promoció i compra del producte local de qualitat i la gastronomia garrotxina, aquesta iniciativa es troba dins del Pla de reactivació de la Garrotxa.

Judit Reixach, tècnica de promoció A.OlotÉs un portal que no és un marketplace per entendre’ns. No és un nou canal de venda ni un canal per fer reserva a les taules del restaurant. Sinó que el que tindrem és un lloc on podrem consultar tota l’oferta que hi ha al territori. Des del producte, passant pel productor, el comerç, i també els restaurants i les experiències que hi puguin haver.

Una acció que busca promoure i donar visibilitat als sectors més afectats per la crisi arran de la COVID-19.

x