Els monitors del Club de Tennis Olot ensenyen als més petits al casal d’estiu

El casal del Club de tennis Olot entrena els més petits perquè aprenguin aquesta disciplina esportiva des de petits. Els monitors, que són els mateixos alumnes que compateixen durant l’hivern, els ensenyen la tècnica perquè gaudeixin del tenis així com de totes les altres activitats que tenen programades com padel, futbol o jocs d’aigua.

Marta Bach, monitora del Club Tenis Olot: “Jo tinc els més petits, llavors ells encara estan aprenent a fer servir la raqueta. Per tant, tots els exercicis que fem són de fer anar la pilota per terra arrossegant-la i així. Llavors els que ja en saben una mica més perquè ja en fan a l’hivern ja els hi fem jocs més complicats com els que em feien a mi quan era més petita per exemple.”

Els monitors són alumnes del mateix curs que durant l’hivern entrenen i competeixen. Així doncs, busquen que cada dia sigui entretingut i sobretot, que els infants els agradi tant el tenis com als monitors i algun dia acabin ensenyant també aquesta disciplina esportiva.

Ferran Soler, monitor del Club Tenis Olot: “Sempre els dic les coses bones del tenis, els avantatges. I que de grans ja seran molt bons. Perquè molts cops de petits els hi costa perquè no toquen gaire la bola i diuen que no els agrada.  Però jo els hi dic que si van practicant de grans els agradarà molt.”

Un casal que aposta per l’esport però sobretot, per transmetre l’esforç, la dedicació i l’estima cap aquesta disciplina esportiva.

x