Pere Macias deixa la presidència el Cercle d’Infraestructures

L’exalcalde d’Olot, Pere Macias, que actualment és coordinador del pla de Rodalies de Catalunya, deixa el càrrec de president del Cercle d’Infraestructures, després de 17 anys. Macias va ser un dels fundadors d’aquesta entitat, dedicada a explicar la funció social de les infraestructures, amb la participació d’experts .

Pere Macias, expresident Fundació Cercle d’Infraestructures: “En base això hem fet un miler d’actes, i a més amb una àmplia vocació de descentralització. N’hem fet a Barcelona, però també a Girona, i a tot el territori català.”

El garrotxí continuarà vinculat a la fundació com a patró, i el seu substitut a la presidència serà l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Cultura i Empresa i Coneixement Santi Vila.

Pere Macias, expresident Fundació Cercle d’Infraestructures: “La funció del Cercle d’Infraestructures és una funció de taula de diàleg, requereix mentalitat oberta, parlar amb tothom, debatre les coses a fons, sense apriorismes ni extremismes. Aquesta mentalitat oberta, és una característica d’en Santi Vila”

Per a Macias, el principal repte de les infraestructures del futur serà planificar-les amb la voluntat de trobar sistemes eficients per aturar el canvi climàtic.

x