El CPA Olot buscarà un nou títol continental aquest dissabte a Lleida, en directe a Olot Televisió

Olot Televisió emetrà en directe, a partir de les 15.00 aquest dissabte, el Campionat d’Europa de patinatge de Grups de Xou gran, on hi serà present el CPA Olot, com sempre, a les travesses pel títol.


Ricard Planiol, coordinador CPA Olot: “Hi som, perquè ens ho hem guanyat i perquè tenim una coreografia molt potent i unes patinadores que l’executen molt correctament. Però els èxits s’han de guanyar a la pista i aquells cinc minuts són els que compten. No és gens fàcil”.

L’equip sènior no ho tindrà gens, de fàcil, i és que la seva preparació ha estat del tot complexa amb confinaments i gairebé mai amb l’equip al complet. Ara, hi són totes, i creuen els dits perquè no hi hagi cap més imprevist.

El campionat, però, agruparà més disciplines al pavelló Barris Nord de Lleida. Arrencarà divendres,  amb la competició de quartet cadet, precisió júnior, grups xou júnior -on l’equip del CPA Olot executarà novament l’Arrenca’m- a dos quarts de cinc, i grups de xou petit.