Emoció en el reconeixement per l’ascens a primera del Waterpolo del CNO

L’Ajuntament d’Olot ha volgut felicitar i reconèixer l’esforç a l’equip de waterpolo del Club Natació Olot. L’acte, que s’ha celebrat davant de l’Ajuntament d’Olot, ha consistit en una recepció dels membres que conformen el primer equip de waterpolo del Club Natació Olot. Un reconeixement a l’històric ascens assolit en tornar a la màxima divisió en àmbit català pel primer equip del waterpolo després d’anys a segona divisió lluitant per obtenir aquest ascens. El reconeixement ha estat presidit pel tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda, qui ha posat en valor l’esforç i el treball que han realitzat.


Estanis Vayreda, tinent d’alcalde Aj.Olot: “Us hem de felicitar també perquè segurament amb aquesta victòria visualitzeu encara més aquest esport que és el Waterpolo. I molts joves darrere els vostres èxits s’apuntaran en aquest esport. Un esport de força, de rapidesa, de tècnica i que realment és molt espectacular visualment.

Aniol Sellabona, regidor d’esport Aj.Olot: “Per tant, des d’aquí sí que us animo a seguir treballant com heu fet fins ara. A seguir posant noves pedres en aquest projecte que creix sòlid i que pinta molt bé. I seguir demostrant a totes les piscines d’arreu del país que el millor vi i el millor pa sempre serà Olotí.”

Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot: “Perquè entenc que és una felicitació que va més enllà d’haver guanyat o no. És una felicitació que us la mereixeu per tota aquesta actitud tan positiva i immillorable d’aquesta darrera temporada. I pel treball d’aquests darrers anys. I estareu d’acord amb mi tots els waterpolistes que cal una felicitació molt especial als dos tècnics, en Jan i en Ferran”

Jan Ibern, entrenador del primer equip de Waterpolo: “Pel que fa a l’equip i a la temporada que han realitzat només tinc paraules d’agraïment. Hem estat a l’altura del que s’esperava de nosaltres creant un equip unit dins i fora de l’aigua. Perquè al cap i a la fi el que queda de l’esport més enllà dels èxits són els companys i amics que vas fent al llarg de la carrera esportiva.”

x