Blai Mallarach i la selecció espanyola de waterpolo superen a Croàcia (8-4) i esperen als Estats Units als QF dels JJOO de Tòquio

Als Jocs Olímpics de Tòquio, aquest matí el waterpolista garrotxí Blai Mallarach afrontava el darrer partit de la primera fase amb la selecció espanyola. Una selecció espanyola que està imparable fins al moment i que ha tornat a guanyar: aquest cop han superat per 8 gols a 4 a Croàcia, actuals subcampions olímpics i bronze en els darrers mundials.


Blai Mallarach ha contribuït amb un gol i gairebé 13 minuts jugats. Els de David Martín tanquen la fase de grups amb cinc partits jugats i cinc victòries, davant equips candidats a les medalles, com la mateixa Croàcia, però també Sèrbia i Montenegro. Espanya disputarà dimecres al matí el duel de quarts de final contra els Estats Units, quarta classificada del grup A, un rival, a priori, assequible per classificar-se per a les semifinals i lluitar per les medalles. A la mateixa banda del quadre disputaran el duel de quarts Itàlia i Sèrbia. Els quarts de final els completen els duels entre Grècia i Montenegro i Croàcia contra Hongria.

 

Foto: RTVE