Blai Mallarach ja trepitja les semifinals dels Jocs Olímpics i lluitarà per les medalles

A Tòquio, les semifinals olímpiques tenen un lloc reservat per a un garrotxí en waterpolo masculí. La selecció espanyola on hi juga l’olotí Blai Mallarach ha guanyat a Estats Units i ja és a la lluita per les medalles 21 anys després d’aconseguir-ho per darrera vegada en uns Jocs.


El combinat de David Martín ha patit molt més del que es preveia per derrotar als americans, combatius fins al darrer quart. Tot i el 8 a 12 final, el partit ha estat sempre igualat, i el waterpolista garrotxí ha estat decisiu amb el 7 a 9, en un gran llançament amb l’esquerra pel pal del porter i amb un bot que feia el tir imparable per porter rival. Ara, els espera Sèrbia, un combinat que ja van guanyar en el primer partit de la fase de grups però que segueix essent un dels grans favorits. Els serbis han guanyat a Itàlia aquest matí, just després que jugués Espanya.