Elèctrica Dharma presenta `Flamarada´ al festival Planestiueja’t

El festival Pestiueja’t acull a l’històric grup Elèctrica Dharma aquest cap de setmana. Amb gairebé cinquanta anys de trajectòria musical presenta el seu vint-i-cinquè disc sota el títol “Flamarada”. Un disc que han apostat per presentar-lo tot seguit en el concert. Això sí, sense deixar de tocar els clàssics d’Elèctrica Dharma.


Joan Fortuny, cantant i saxofonista d’Elèctrica Dharma: “Evidentment després de fer totes les cançons de l’últim disc fem  els clàssics de Dharma que d’alguna manera no poden faltar i formen part d’aquests vint-i-cinc discs que tenim. I ho fem així tot seguit perquè és un disc que ens agrada molt com han quedat les cançons i a partir d’aquí ens agrada compartir amb la gent aquest disc i fer-lo tot seguit.”

El disc proposa nous registres sense perdre l’essència sonora i compromesa de la banda. «Flamarada» és un nou repte musical. Es tracta d’un disc que va sorgir després que deixessin de tocar amb motiu de la mort de Josep Fortuny.  Presenten cançons on combinen peces instrumentals amb cantades com `Resistir és Vèncer´, una cançó que sorgeix del poema que en Jordi Cuixart va escriure des de la presó expressament per al grup.

Si voleu gaudir del concert de l’emblemàtic grup podeu trobar entrades disponibles a Planestiuejat.cat.

x