Salut obre des d’avui les cites prèvies per vacunar-se contra la Covid-19 als joves d’entre 12 i 15 anys

Salut ha obert, des d’avui, la vacunació per a joves d’entre 12 i 15 anys. Ja poden demanar cita prèvia i hauran d’assistir als centres de vacunació acompanyats de pare, mare o tutor legal.


El Departament ha detectat els últims dies que hi ha més oferta de dosis que demanda de cites. Això no havia passat mai des de l’inici de la campanya de vacunació contra la Covid. Ho atribueixen a l’inici de les vacances d’estiu, però també a la cinquena onada i l’augment de positius, ja que els nous contagis hauran d’esperar mesos a rebre la punxada i això implica la reprogramació de cites. És per això que la portaveu del govern, Patrícia Plaja, remarcava ahir en roda de premsa que hi ha 80.000 dosis disponibles i ha instat la població no vacunada a demanar hora. Als joves d’entre 12 i 15 anys se’ls vacunarà amb Pfizer i Moderna.