Arriba la primera edició de l’Aplec de la Vall d’Hostoles

Diumenge tornaran a sonar sardanes a Les Planes. I ho faran d’una manera molt especial perquè enguany neix l’Aplec de la Vall d’Hostoles.


Una diada que se celebra aquest diumenge, a les 12 del migdia i a dos quarts de cinc de la tarda. Es farà a l’àrea de pícnic “la Parada del jonquer”. El municipi quedarà immers en aquesta activitat tan esperada que aplega als diferents municipis de la Vall.

Des de l’organització remarquen la importància de tornar a organitzar aplecs, però garantint totes les mesures de seguretat, per això es necessita fer una inscripció prèvia per controlar l’aforament malgrat que l’activitat és gratuïta.

La capital de la sardana enguany és Sant Feliu de Guíxols i aquest aplec de la Vall busca que els amants de les sardanes, la cultura popular es puguin tornar a reunir per poder gaudir d’aquesta tradicional dansa.