Martí Vayreda vol donar continuïtat a la gran temporada que porta amb la disputa de l’europeu

Martí Vayreda ja ho té tot a punt per disputar les proves més important de la temporada. Aquest cap de setmana disputarà a Reinosa, a Cantàbria, el campionat d’Europa absolut.


Martí Vayreda, corredor de bici trial: Em trobaré a bastants rivals que em trobaré al mundial. A veure com estan en aquest europeu. Amb molts no ens hem vist, amb tot això de la pandèmia, sense competicions internacionals. L’europeu marcarà per veure com està tothom.

La temporada fins al moment està sent més que bona pel corredor de bici trial olotí, amb el subcampionat d’Espanya aconseguit i la victòria a la Copa de França. Als entrenaments, enguany està posant l’accent a les millores tècniques.

Martí Vayreda, corredor de bici trial: Hem estat treballant molt dur durant tot aquest any i l’any passat, D’aquí al punt diferenciador, que mai he parat d’entrenar, sempre pensant que hi havia competicions encara que no n’hi haguessin. I això ha servit.

Cal recordar que Martí Vayreda ha arribat al número del rànquing mundial a l’any de la seva estrena en categoria elit. Al trial, a les categories junior i elit hi ha dos subcategories: la de 20 polzades, amb les rodes de les bicis més petites, i les de 26 polzades, amb la roda més gran, i on competeix el biker olotí.

Martí Vayreda, corredor de bici trial: Hi ha dos campions de la prova perquè hi ha dues categories diferents. Seria com els pesos de la boxa, per exemple.

Sigui primer o no, però, el que està clar és que la temporada a Martí Vayreda li està anant de perles, i espera allargar-ho a l’europeu d’aquesta setmana i al mundial, que es durà a terme a Vic la primera setmana de setembre. Martí Vayreda no vol despertar del somni que ha viscut durant la primera part del curs.