El CPA Olot no sap si participarà al mundial d’aquest any que se celebrarà al Paraguai

El Club patinatge Artístic Olot no té clar si participarà al mundial de patinatge grups xou d’aquest any, que s’ha de disputar a la primera setmana d’octubre al Paraguai.
El llarg desplaçament i la despesa econòmica que suposa, a més de la incertesa que genera la pandèmia i el fet de no saber fins l’últim moment si es farà o no, posa les coses complicades als equips catalans.

Cal recordar que de cares a la temporada que ve, al club li esperaria un altre desplaçament llarg, ja que els World Roller Games es disputaran a Argentina.
Olot Televisió ha parlat amb el president del CPA Olot. Josep Sagués ha assegurat que en els propers dies el club prendrà una decisió. Fa uns dies, a la prèvia de l’europeu de grups de xou, l’entrenador i coreògraf del club, Ricard Planiol, ho avançava amb aquestes paraules:

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Sabem que la situació està molt complicada a nivell econòmic participar a un mundial que es fa tan lluny, a Paraguai. No ens podem permetre tanta incertesa. A nosaltres no ens posa els diners la federació, que si es perden els diners, els perd la federació, no nosaltres. Aquí a Olot hi posen diners les empreses, les famílies, i  si es fa aquest esforç, hem de tenir quelcom segur que es disputarà.

x