La GIOrquestra, creada pels garrotxins Marcel i Jaume Sabaté, estarà a la festa major de Tortellà

La GIOrquestra, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, creada pels Tortellanencs Marcel i Jaume Sabaté estarà a la festa Major de Tortellà. Concretament el dia 15 d’agost donarà vida a les bandes sonores més emblemàtiques del cinema.

Fidel al seu lema “Música en majúscules”, la GIO és una orquestra simfònica versàtil que ofereix música de qualitat oberta a tots els estils i compta amb la col·laboració de prestigiosos solistes i directors nacionals i internacionals en els seus concerts. L’Orquestra Simfònica de Girona, va estar inicialment dirigida per Marcel Sabaté, nascut a Tortellà, director i compositor de diverses sardanes i obres per a cobla. Però el pròxim 15 d’agost la dirigirà Marc Timón, compositor guanyador de diversos premis internacionals per les seves bandes sonores.

Aquest estiu l’hem pogut trobar en festivals com el de Música de la Cerdanya amb dos concerts simfònics a Puigcerdà i Llívia. On han comptat amb la participació de Chloé Van Soeterstède i la violinista Maria Florea.