Mieres, immers fins al 5 de setembre en una nova pluja d’idees per als cinquens pressupostos participatius

Mieres ja ha creuat l’equador del període de pluja d’idees per als propers pressupostos participatius. Seran els cinquens del municipi, que està molt satisfet d’aquesta iniciativa i de la implicació ciutadana. Té molt bona acollida entre els veïns i veïnes.

Enric Domènech, alcalde de Mieres: “Ningú com els veïns i veïnes coneixen el poble i saben quines necessitats hi ha. Estem contents que siguin ells qui ho decideixin a partit de l’experiència i del consens”.

Enguany els pressupostos participatius de Mieres depararan, de ben segur, propostes més ambicioses o menys limitades que en anys anteriors. I és que des del consistori han canviat els límits econòmics per als projectes que s’hi presentin. Han ampliat des dels 10.000 fins als 30.000 euros. Aquest és l’import límit que podran tenir els projectes que presentin persones,famílies i entitats del municipi.

A partir de tots els projectes proposats durant aquest estiu, es farà una trobada informativa i d’allà, podrien sorgir encara algunes idees noves, de cara a elaborar un llistat definitiu per a una votació que es vol celebrar el proper mes de novembre.

x