Blai Mallarach marxa de Tòquio sense medalla en un tram final de torneig molt cruel

L’olotí Blai Mallarach no ha pogut aconseguir finalment en aquests Jocs Olímpics cap medalla per a l’esport garrotxí, i això que el combinat estatal va fer una primera part de torneig impecable en la fase de grups.


Ahir vam veure com la selecció espanyola de waterpolo sortia derrotada per 9-5 davant una Hongria que va ser superior. Això sí, ningú s’atrevia a pronosticar la victòria per cap dels dos conjunts a la mitja part del partit, on s’hi arribava amb un 5-5 a l’electrònic. Durant el tercer quart la selecció hongaresa es va avançar i va marxar de tres en l’últim quart, sentenciant una selecció espanyola que es va bloquejar i va estar 17 minuts consecutius sense marcar. Es queden, doncs, a les portes de pujar al podi 25 anys després. Mallarach va jugar, en la vessant individual, un bon matx, gairebé la meitat del temps total, tot i que no va poder marcar cap diana.

Per la seva banda, el col·legiat garrotxí Xevi Buch ha xiulat la seva segona final olímpica de waterpolo. En aquest cas, la masculina, en un partit en què Grècia no va poder superar la totpoderosa Sèrbia, que es va endur la medalla d’or amb un resultat de 10 a 13.

 

x