Elèctrica Dharma presenta el nou disc Flamarada al Planestiueja’t i recorda els encausats per l’1-O

La Companyia Elèctrica Dharma va presentar aquest dissabte a la nit el seu 25è disc Flamarada al festival Planestiueja’t amb l’alegria que caracteritza l’emblemàtic conjunt musical barceloní. El grup també va voler tenir un record pels encausats de l’1-O i van advertir “als que manen, que si pixen de cara al vent, es mullaran les cames”. La lletra prové d’un poema de Josep Fortuny ‘La gent vol viure en pau’.


Joan Fortuny, cantant d’Elèctrica Dharma: És una lletra de denúncia, però no només de la independència, sinó de denúncia mundial.

L’organització del festival va voler posar en valor la sensació que el festival s’està fent un nom no només a la comarca, sinó també dins el territori català i va valorar la nit “d’històrica”.

Marc Puig, organitzador del Planestiueja’t: Un gran èxit de públic. Ha superat les expectatives que teníem.

Joan Fortuny, cantant d’Elèctrica Dharma: Per nosaltres és molt important ser-hi, perquè és la primera vegada i hem quedat molt satisfets amb l’organització i el públic.

Més de 300 persones van omplir la pista poliesportiva del municipi. El cantautor Roger Mas serà l’encarregat de seguir la pista del festival dissabte que ve al mateix espai a les 22 h.