El primer Aplec de la Vall d’Hostoles cohesiona Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d’Hostoles

Els Ajuntaments de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols han unit esforços per celebrar aquest diumenge el primer Aplec de la Vall d’Hostoles en una jornada on la sardana ha sigut l’element protagonista. L’àrea de pícnic “la Parada del Jonquer” ha acollit aquest matí set sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona i un total de 22 a la tarda, amb la participació també de la Cobla Bisbal Jove i la Cobla Principal d’Olot.


Joan Soler, regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Les Planes: La proposta va començar fa un any, posant-nos en contacte amb les regidories dels dos ajuntaments.

Una primera edició molt especial, ja que l’any que ve es mourà a Sant Feliu de Pallerols i l’altre tornarà a Les Planes. Una fórmula que han aprovat els dos consistoris en una jornada on l’organització estima que van venir unes 400 persones.

Joan Soler, regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Les Planes: Això no s’acaba aquí. D’aquí poc, veurem aquesta mena de germanor o unió de pobles a l’hora de fer coses.

Els dos consistoris persegueixen els objectius, en primer lloc, d’abaratir costos, i en segon lloc, de cohesionar la relació cultural entre els dos municipis.