Marc Matamala serà l’entrenador del CF Sant Jaume de Llierca aquesta temporada a Segona Catalana

La Segona Catalana ja té calendari i els equips garrotxins que hi militen ja preparen la temporada o estan a punt de començar.


Besalú, Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca ja saben que jugaran al subgrup 1, un any més, amb rivals de la demarcació des del Marca de l’Ham empordanès fins al Tordera de, La Selva, passant pel Camprodon, del Ripollès. El que també s’ha definit ja és quins seran els entrenadors dels equips de la nostra comarca. Jan Salavedra i Manel Puigvert repeteixen a les banquetes del Bosc de Tosca i el Besalú respectivament, mentre que el Sant Jaume ha perdut als seus tècnics, Joan Sánchez i Héctor Simón, que entrenaran al Peralada. Al filial de l’Olot l’entrenarà finalment Marc Matamala, amb experiència al futbol base del club olotí i en d’altres entitats com el Banyoles.

El Bosc de Tosca serà l’únic que començarà la lliga a casa, contra el Porqueres. El cap de setmana del 18 i 19 de gener, la jornada 1 també tindrà un Can Gibert-Sant Jaume i un Llançà-Besalú

 

x