Salut organitza dues jornades de vacunació massiva sense cita prèvia a Olot

Salut ha organitzat dues jornades de vacunació sense cita prèvia aquest proper dijous i divendres. L’arribada de més dosis i més disponibilitat de personal han permès que aquelles persones que tenien dificultats per demanar cita prèvia, puguin vacunar-se.


El punt de vacunació seguirà sent al casal Marià, i serà de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. A la demarcació de Girona, altres punts de vacunació massiva seran a Ripoll, Sant Antoni de Calonge o Figueres. Es poden consultar els centres de vacunació sense cita prèvia aquí

Com ha explicat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, “la vacunació requereix dues dosis, separades en 3 o 4 setmanes. Si s’inicia ara, al setembre la vacuna ja haurà fet el seu efecte per protegir-nos abans començament del curs o de la tornada a la feina. El millor moment és ara”.

Les darreres dues setmanes s’ha detectat una disminució en el nombre de cites prèvies, i han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten al punt de vacunació.

 

x