Eudald Morera: “El Training Center de Royalverd ja és un actiu més de la comarca”

La privacitat que ens descriu l’Eudald Morera és un dels grans atractius que l’Al Saad de Xavi Hernández li troba al Training Center de la Vall d’en Bas. De fet, no es deixen prendre ni una sola imatge. D’altres equips, com el Sabadell, també gaudeixen durant aquests dies de les instal·lacions, que poden acollir a dos equips alhora sense problemes en un entorn privilegiat.


Antonio Hidalgo, entrenador del CE Sabadell: “L’any passat ja vam venir i ens van tractar molt bé. El clima és ideal, l’entorn fantàstic i ens hi sentim molt còmodes”.

De fet, el tècnic del Sabadell no només guarda bon record de la comarca per les instal·lacions de Les Brides, sinó també per partits com el de la salvació dels arlequinats el 2019. Ara, Hidalgo espera que l’Olot surti d’allà on està i torni a categories superiors.

Un bon lloc, Les Brides, per gaudir d’una gespa de Champions als peus del Puigsacalm.

Eudald Morera, director general Royalverd: “És un actiu més de la comarca, un actiu esportiu i turístic, amb dos hotels de quatre estrelles molt a prop, amb un entorn idoni i amb una gespa que ens trobaríem en partits de Champions. N’estem molt orgullosos”.

x