Martí Vayreda es proclama subcampió d’Europa de bicitrial

Martí Vayreda segueix brillant i sorprenent en la temporada del seu debut a la categoria elit. El seu darrer èxit el va aconseguir aquest cap  de setmana a Reinosa, Cantàbria, a l’Europeu de bici trial. El biker olotí es va proclamar subcampió d’Europa, amb una puntuació de 52 punts, a la categoria classe 1. Vayreda només va ser superat per Julen Sáenz, que va completar un gran recorregut, sumant només 14 punts. El bronze va ser per Daniel Barón, que es va quedar a vuit punts del pilot olotí.


Nou èxit per a un Martí Vayreda que no baixa del podi aquesta temporada. Després dels podis a les Copa Espanya i a la Copa Francesa, ara fa un salt més i es situa entre els millors d’Europa de l’especialitat. Ara el seu proper gran objectiu és el mundial del mes de setembre a Vic. Abans, però, espera que la pandèmia li permeti realitzar alguna prova del circuit de Copa del Món.

x