‘Su(b)squeda’, del fotògraf olotí Pep Sau, guanya la 11a edició de la Biennal d’Art de Girona

Pep Sau, fotògraf: “Su(b)squeda és un viatge emocional personal en un indret on per mi, la bellesa, la por, la rotunditat del paisatge, l’arquitectura ja gairebé desgastada, és un tot. Aquesta barreja d’emocions i sensacions és el que intento transmetre en aquest treball.”


Així defineix l’olotí Pep Sau el seu últim treball fotogràfic, Su(b)squeda, i que ha estat el guanyador de l’onzena edició de la Biennal d’Art de Girona convocada per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, en la modalitat d’obra realitzada. El projecte, que s’ha realitzat al llarg de gairebé tres anys, convida a fer un viatge emocional pel pantà de Susqueda a través de records i vivències personals de l’artista.

L’obra de Sau s’exposarà, juntament amb deu peces més seleccionades entre les 118 que es van presentar a la convocatòria, a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona a partir del 26 d’octubre, on es podrà visitar fins a principis de gener del 2022.

Pep Sau, fotògraf: “Ser guanyador doncs em va fer molta il·lusió. Penso que és una manera de dir que vaig per un bon camí. Ara és continuar aquesta línia i anar treballant. Jo creia en aquest treball, hi crec, vaja. Penso que és una manera de reconèixer això, que estàs fent una bona feina.”

L’entrevista complerta a l’artista, la podran veure aquest mateix divendres a dos quarts de 10 del vespre al Magazine d’Actualitat Cultural, el Mac Exprés.

 

x