“No volem entrar en valoracions de l’1+1. Volem una carretera segura, ben feta, però sobretot que es pugui fer el més ràpid possible”

Ton Torné, membre ‘No és un vial, és un carrer’: “Evidentment mai havíem arribat fins aquí, estem en una situació on no pot empitjorar res sinó que tot millorarà, perquè volem treure el trànsit pesat. Esperançats ara amb la resolució final, que s’acceleri, es faci ben fet i vagin ràpid”.


Esperançats i, en certa manera, satisfets. Això és el que senten els membres de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ després de l’anunci de la Generalitat sobre l’1+1 de la variant d’Olot.

Ton Torné, membre ‘No és un vial, és un carrer’: Hem repetit un mantra de sempre. Nosaltres volem treure els camions del nostre carrer i de retruc a la ciutat. Davant d’això, i això ho anem repetint sempre, mai ens hem posat en municipis veïns ni com havia de ser aquesta variant. Creiem que ha de ser una carretera segura, ben feta, però sobretot que es pugui fer el més ràpid possible. “No volem entrar en valoracions de l’1+1, volem que estigui ben feta i que sigui ràpida. Nosaltres ens mantenim en la idea que volem una carretera, una circumval·lació o una variant que ens tregui el trànsit pesat dels nostres carrers, res més.”

La Generalitat es va comprometre amb la plataforma a mitjans de juny a tenir enllestits tots els detalls de la variant abans d’acabar aquest estiu. De fet, la plataforma té una reunió prevista el proper mes de setembre amb la conselleria de Medi Ambient.

x